… utanför Sverige

England

Essex

Anna Nosworthy Formgivare, kostrådgivare samt mamma på heltid. Allt i en salig blandning! Bor i Brentwood Essex, UK med min man samt två små pojkar. LCHF gör att vår familj står på benen och klarar livets utmaningar inklusive en son med en CP-skada samt epilepsi.  Vår familj lever ett relativt annorlunda liv här där LCHF eller snarare "äta naturligt" ligger långt från hur folk lever i allmänhet. Jag och mina kolleger på Lowcarbhealth.co.uk jobbar långsamt på att få med oss fler på vår resa mot ett hälsosammare liv!Finland

Helsingfors

Nina Westerback ~ Nina är i grunden civilingenjör men hennes enorma intresse för hälsa och kost utvecklades från hobby till en yrkeskompetens. 2010 blev hon Lic. Kostrådgivare och har kompletterat med ett flertal andra kurser, bl.a. i ayurvedisk läkekonst. Numera föreläser hon ofta, håller kost- och matlagningskurser och -klubbar för både barn och vuxna, samt hjälper andra till viktnedgång och bättre hälsa. Hon jobbar också som lärare i hemkunskap och hälsokunskap. Hon är mor till tre skolbarn, bloggar om kost och mattips samt är aktiv på Facebook. Verksam i Helsingfors, Esbo och Vanda.

Jakobstad

Bodil Wiklund~ Ordnar kurser och föreläsningar om LCHF och ger personlig kostrådgivning.

Jyväskylä

Marjut Janhunen ~ RavintoAvain ~ KostNyckel~ öppnar dörren till holistisk hälsa med naturlig och näringsrik mat! KostNyckel erbjuder kost- och matlagningskurser, föreläsningar och konsultering för privatpersoner och företag samt brevkurs och matdagboksanalys på distans. Marjut jobbar också som språklärare och har en lång erfarenhet av att undervisa och föreläsa inför publik. Hon har utbildat sig till lic. Kostrådgivare (LCHF) i Sverige och är verksam i hela Finland.

 

Norge

Bergen

Audun Jåvold ~ Autorisert Kostholdsveileder og kokk, med sunn "ekte" mat "LAVKARBO og uten GLUTEN" i fokus. Audun är verksam i Norge och Romänien. Även verksam i Hordaland och Eforie Nord.

 Oslo

Aud Rye ~ Jeg er interessert i lavkarbo/diabetesproblematikk, men også de som har intoleranse for melk/gluten. Holder generelle kurs og foredrag. Arbeider i hele Norge.

Malta

St Julians

Maja Vähä ~ LCHF kostrådgivare och fitnessinstruktör som försöker inspirera och utbilda ett fettskrämt och överviktigt Malta till en hälsosammare livsstil!

Israel

 

Dina Goldberger-David ~ Dina, född och uppvuxen i Stockholm, är bosatt i Israel sedan mitten av 80-talet. Har efter många år av så vitt skilda jobb som hotellreception, software technical writer och konditor, nu äntligen landat i den ”stora passionen” – LCHF. Som utbildad kostrådgivare, och alltid pigg på utmaningar, har hon nu hela Israel som verksamhetsfält.Skriver även på vår systersajt LowCarbHealthyFat.com

Frankrike

Paris

 

Caroline de la Gorce ~ Personlig kostrådgivning på svenska, franska eller engelska.Hemsida på gång, nu kontakt via e-post: cdelagorce@kostradgivarna.se .

 

Rumänien

Constanta

Audun Jåvold ~ Autorisert Kostholdsveileder og kokk, med sunn "ekte" mat "LAVKARBO og uten GLUTEN" i fokus. Audun är verksam i Norge och Romänien.

 

Schweiz

Lausanne 

Ulrika Ulrika Lequet ~ Personlig kostrådgivning på svenska, franska eller engelska.Hemsida på gång, nu kontakt via e-post: ulrika.lequet@bluewin.ch Personlig kostrådgivning på franska, svenska och engelska. Alla är välkomna, enskilt eller i små grupper. 

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “… utanför Sverige

  1. Pingback:

Kommentera