Länkar

Här är tips på vidare läsning inom kost och hälsa. Alla länkar förespråkar inte samma kost som vi, men det kan ändå vara mycket läsvärda sidor.

Allmän Hälsa

Alternativa hälsoval

Beroende

Low Carb bloggar

Matkassar

Recept

Träning

Vårt inre

Övrigt


Tänk på att alltid fundera på var information kommer ifrån, vilken bakgrund har den som skriver egentligen? Det gäller dessa länkar ovan liksom alla sidor du möter på nätet. Finns det något bakgrundssyfte med sidan? Ekonomiskt eller politiskt? En dold agenda eller ett ärligt uppsåt?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Länkar

 1. Profilbild

  Kicki

  Hej!
  Något som jag eftersöker är ett diskussionsforum där jag, som sockerberoende, kan hitta stöd och tips eller bara någon att chatta med en stund för att fnissa eller få hjälp. Jag vet att Kolhydrater i fokus finns men dessvärre har jag tröttnat lite på det stället. En av orsakerna är att själva forumet är ganska "tråkigt" och svårt i själva utformningen men framförallt så har det mer blivit ett debattforum och tonen i diskussionerna är inte särskilt trevlig.
  Det jag söker är ett forum för stöd och hjäp där jag slipper bli "krossad" av någon som anser att LCHF är livsfarligt och botten eller som bara är ute efter att få reaktioner. Vid dessa tillfällen kan en sådan kommentar vara förödande. Så ett forum där man kan få stöd och hjälp i sitt sockerberoende och där man kan lita på de som finns där.
  Existerar ett sådant forum?
  Hälsningar
  Kicki

  1. Profilbild

   Inläggsförfattare

   Inte vad jag vet, men kanske någon annan som vet? Här får du gärna kommentera artiklar, t.ex. om sockerberoende och då få lite respons eventuellt. Kan avslöja att vi har en spännande gästbloggare om några veckor... troligen den som vet mest i Sverige om sockerberoende och då tycker jag du ska passa på med dina frågor och kanske kan du där knyta upp med några bra kontakter?

   F.ö. tog vi tidigt ett beslut här att kommentarerna ska vara med trevlig ton, helt ok att ifrågasätta, men det ska vara på ett schysst sätt. Så om du vågar, prova lite bland kommentarerna. Jag kontaktar ev. skribenter som inte håller god ton, samt raderar inlägg. Hittills har vi varit så gott som förskonade mot detta. Förstår att dte inte ersätter ett forum som du är ute efter, men kanske en början?

Kommentera