Tidigare gäster (matlagning)

Emellanåt får vi besök av duktiga kockar och glada matamatörer som bjuder på härliga recept. Ibland har vi bjudit in dem och ibland har vi fått tips. Vill du vara med här eller vill du tipsa om någon matblogg som du gillar? Mejla pia@kostradgivarna.se och berätta mer.

Våra gäster som hittills medverkat, i ordningen "senast bloggat - högst i listan".

Svetlana Driagina

Lana är en av våra läsare och gästar oss med mejerifria recept. Att ta bort mejeriprodukter har bidragit till bättre måeende, både fysiskt och psykiskt. Läs mer om och från Lana på bloggen Ryska dockor.
Angelica Hemlin
matgiken
Matgiken (Angelica Hemlin), bjuder på praktiska vardagsrecept som hela familjen gillar och som passar perfekt i matlåda dagen efter. Hon bloggar till vardags under pseudonymen »Matgiken« och har ätit LCHF i snart tre år. Angelica brinner för bra råvaror och schysst djurhantering.
Angelica Lindbergsson
Angelica är en tvåbarnsmamma som tycker om att laga enkel och god mat. Hon älskar att baka och att hitta på nya recept. Angelica har ätit LCHF i nästan tre år och delar med sig av sitt liv och sina recept på bloggen "Vardagsliv med LCHF".
Annika Rogneby
Annika var först (2010) med att ge ut en bakbok som hade riktiga recept utan socker och mjöl. Hösten 2012 kommer hennes tredje bakbok.
Erika Björklund
Erika bor i Linköping med sin familj och förgyller gärna vardagen med god mat. Hon äter sedan drygt ett år LCHF-kost och delar med sig av sina recept på bloggen ”LCHF till vardag och fest” och har en förkärlek för enkla och snabblagade maträtter.

Jimmie Lannéer
Jimmie är kökschef på Tärnaby fjällhotell och driver bloggen Lannérs köksblandning. Bloggen ger mycket tips och trix hur man lyckas i köket. Det är fru Gitsy Lannér som är fotograf.
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera