.KRG-lista till 13/3 2014

Nedan kostrådgivare följer våra gemensamma rekommendationer, se här. Alfabetisk ordning utifrån län, sedan stad och därefter förnamn.

Blekinge län

Ingen här ännu.

Dalarnas län

Avesta

ach
Ann-Catherine Halvarsson | ACHson consulting

Naturlig kost och hälsa! Kosten vi är designade för, ät dig till bättre hälsa! Jag erbjuder föreläsningar, personlig kostrådgivning och kurser till företag och privatpersoner. Även rådgivning på distans.

 

Ljusdal

AnkiAnne-Christine Karlsson | Från Kaos till Koll

Med mitt företag Från Kaos till Koll vill jag få människor att börja äta en lågkolhydratkost för att kunna må sitt allra bästa. Mitt i skogen i Orsa Finnmark har jag min kursgård/restaurang Finnmarksbaren.Där har jag föreläsningar och kurser om lågkolhydratkostens fördelar. Jag leder kursen Kostgajden på ett flertal orter i mellansverige. Jag erbjuder även privat rådgivning.E-post: ankie@kaostillkoll.nu

Gotlands län

Gotland (hela ön)

Anki B DahlbyAnki B Dahlby

Äntligen på Gotland! Jag är kostrådgivaren (och personalvetare, flygvärdinna, ridlärare) som fått bukt med min egen hälsa efter utbrändhet tack vare lågkolhydratkosten LCHF. Nu delar jag med mig till DIG! Jag erbjuder kurser, föredrag, kostrådgivning, kostkvällar med mera. Jag bor på Sudret men arbetar över hela ön. Besök min hemsida så får du veta mer.

Hela ön

rina

Rina Andersson

Lic. Kostrådgivare genom Anna Hallén. Jojobantare och sockerberoende. Har testat alla dieter men har nu funnit min livsstil. Lågkolhydratskost är mitt nya liv, där jag äter gott och mår bra.

Jag hjälper dig att hitta din balans och tillsammans når vi dina mål. Allt efter dina behov.  Välkommen att kontakta mig. Naturligt, enkelt och hälsosamt… för alltid.

Gävleborgs län

Gävle

Mia Beijer | Addicto

Naturlig kost - Sockerberoende - Missbruk - Hetsätning - Beroende - Artegen föda - Addiction. Addicto drivs av Mia Beijer. Jag erbjuder konsulttjänster till privatpersoner, företag och behandlingshem som individuell rådgivning, kurser och föreläsningar med fokus på artegen, naturlig mat och sockerberoende.

  

Hudiksvall

Andreas Damberg
Andreas Damberg | Personlig hälsa

För dig som vill förbättra din hälsa med personlig träning, lågkolhydratkost och en ny livsstil för en långsiktig hälsa. Mina tjänster -Kostrådgivning, personlig träning, kurser, föreläsningar, hälsokonsultationer, matlagningskvällar.

  

Hallands län

Halmstad

Anna Hoffert | Inspire Changes for life 

Jag erbjuder individanpassad kostrådgivning i grupp, enskilt eller på distans. Mitt specialistområde ligger inom sockerberoende och träning. Jag föreläser och utbildar även på företag. Kroppen är Ditt tempel och för att nå optimal hälsa behöver du ha rätt balans mellan kost, träning och mental hälsa. Varmt välkomna till Ert nya friska liv! Anna har skrivit regelbundet på KRG om framför allt sockerberoende.

  

Halmstad

LysgaardAnette Lysgaard

Kostrådgivare, massage/zon/antistress/ KINOpraktikterapeut mm Mitt mål är att ge dej, ensam eller i grupp, så mycket kunskap om hur det du äter påverkar din kropp så att det känns lätt och naturligt att byta ut sockret och mackorna mot mat som du mår riktigt bra av.

 

Kungsbacka

Anna-Maria Johansson | Ultimat

Jag som driver Ultimat heter Anna-Maria Johansson och jag brinner för människors rätt till en bättre hälsa som jag är övertygad om finns inom ramen för lågkolhydratskost. Jag är en före detta elitidrottare/ledare inom konståkning, utbildad pedagog och Lic. Kostrådgivare. Ultimat inriktar sig på kostrådgivning inom lågkolhydratskost mot både privatpersoner och företag genom rådgivning, föreläsningar, kurser och hälsodagar. Anna-Maria har skrivit regelbundet för KRG.

  

Träslövsläge

GorankaGoranka Stjernström

Många dieter har passerat genom min kropp och satt sina djupa spår men grundstenen till lågkolhydratkost står kvar. Jag är undersköterska och småbarnsmor med lång erfarenhet av jo-jo bantning. Jag brinner för befrämjande av hälsan genom näringsrik kost. Kunskapen om näring får man genom att söka, den kommer inte till oss av sig själv. Välkommen att kontakta mig i fall du önskar råd genom helhetssyn. Distans eller live, allt efter dina önskemål.

Varberg

[BILD KOMMER] Anna-Carin Månsson

Vill du hitta vägen till en sundare livsstil och en piggare vardag? Med naturlig kost och riktig mat som grund kan jag hjälpa dig!


Varberg

Frida S

Frida Söderberg 

Jag är Dipl. Kostrådgivare och arbetar efter ett alternativt och holistiskt synsätt på hälsa. Mitt fokus ligger på både kropp och sinne och genom dess samverkan tror jag på ett långvarigt välmående. Med en naturlig artegen kost i en balanserad vardag, kan du leva ett friskare och hälsosammare liv. Du är värd att må ditt allra bästa och din egen kropp och hälsa är det värdefullaste du har! Jag erbjuder kostrådgivning och kostkurser i Varberg, samt även kostrådgivning genom mail.

Jämtlands län

Östersund

Stefan Sandberg

Stefan Sandberg heter jag och driver företaget Sanitas Source - The Source of Health. I min verksamhet så bedriver jag kostrådgivning, personlig träning och mental rådgivning, mot grupper eller enskilda individer. Vill du ha personlig konsultation och bor i eller omkring Östersund? Hör då av dig till mig så ska vi nog kunna ordna något. Jag är Lic. Kostrådgivare, Lic. Personlig Tränare och mental rådgivare. E-post: stefan.sandberg@kostradgivarna.se

Jönköpings län

Eksjö

Cecilia Hedin

En träningsentusiast som föreläser om (lågkolhydrat)kost, träning, inspiration och motivation. Hälsorådgivning om kost och träning. Skriver i två egna bloggar, en om kost och en om träning. Cecilia skriver regelbundet på KRG, främst om träning.

  

Jönköping

Camilla Svefors

Kostrådgivare/friskvårdsterapeut. Erbjuder hälsocoaching/kostrådgivning samt föreläsningar, kurser och hälsoutveckling för företag. Jag förmedlar kunskap, inspirerar och coachar dig till livsstilsförändring, och ökad hälsa med naturlig mat som grund. Individanpassade råd beroende på din målsättning, hur mycket du tränar, om du har allergi, värk, sjukdom eller allmänt vill öka energi och välbefinnande.

 

Jönköping

LenaULena Ullsäter | Må Bäst

Må bäst med naturlig riktig mat, och gå ner i vikt (utan bantning och hungerskänslor) om du behöver det. Jag erbjuder personlig kostrådgivning och kursen KostGajden, ett koncept framtaget av Anna Hallén.

Vaggeryd

chippaChippa Nelson | Good L.I.F.E

Good L.I.F.E hjälper människor och djur med deras känslomässiga och fysiska hälsa på ett harmoniskt sätt och med varaktig effekt. Detta genom att finna grundorsaker till varför man mår dåligt. Här är kosten väldigt viktig, varför jag bl.a jobbar som kostrådgivare inom lågkolhydratskost/naturlig mat. Jag jobbar också med ett fantastiskt frekvensmedicinskt system, L.I.F.E-system, där man kan upptäcka och korrigera obalanser i kropp och själ av alla tänkbara slag. Detta är oslagbart i kombination med rätt kost och näring! Välkomna på föreläsningar och kurser om kost och hälsa!

 

Vetlanda

KerstinKerstin Fransson | Kostpedagogen

Jag är kostrådgivare och sjuksköterska med stort intresse för kost och hälsa. Mitt arbete till ”vardags” är på gymnasieskolan Aleholm i Sävsjö där jag undervisar på Vård- och omsorgsprogrammet. Erbjuder kurser, kostrådgivning enskilt och i grupp, tematräffar och föreläsningar om individuellt anpassad lågkolhydratkost med naturliga fetter. Verksam främst i Vetlanda och Sävsjö kommuner.

 

Värnamo

Ylva Larsson

Jag älskar mat, både att äta och att laga den. Detta, tillsammans med en nyfikenhet på vad hälsa egentligen innebär på riktigt, har till slut lett mej till LCHF. Visst är det självklart att kvalitén på maten du äter avgör hur du mår! Jag vill inspirera med alla fördelar som denna livsstilen står för, och visa hur enkelt du gör hälsosammare val, som funkar att leva med varje dag. Kostrådgivning, kurser och inspirationsdagar.

PS. Ylva är vår fantastiska grafiker på Kostrådgivarna!

 

Kalmar län

Ingen här ännu.

 

Kronobergs län

Alvesta

Yvonne Andersson | myMINDFOOD

Mitt sätt att kombinera mindfulness och lågkolhydratskost. Kosten med naturliga fetter – kosten som gör att vi mår riktigt bra! Jag erbjuder kurser och personlig rådgivning inom lågkolhydratskost och hälsa, samt Mindfulnesskurser. Både för enskilda och grupper. Även föreläsningar om hälsa och kost.

Norrbottens län

Kalix

Anne-Maj Villberg

Ät bra – Må bättre! Min ambition är att hjälpa Dig att hitta de matvanor som får Dig att må Ditt allra bästa. Som kostrådgivare guidar jag Dig till en ny livsstil, ingen tillfällig diet. Jag erbjuder kostrådgivning, både individuell och för din familj. Kontakta mig för mer information. E-post: anne-maj@kostradgivarna.se Verksam i Kalix och Haparanda.

Skåne län

Arlöv

LCHF kurs & kostrådgivning är en del av LCHF butikens verksamhet. Vi kan hjälpa dig som behöver stöd & verktyg för att nå dina mål på resan till ett hälsosammare liv. Vi arbetar med allt från råd vid själva kostomläggningen, matplaner och stöd vid autoimmuna sjukdomar, diabetes 2, sockerberoende och viktreglering. Vi håller även föreläsningar och kurser i mindre grupper i våra egna lokaler i Arlöv.

   

Helsingborg

Åse Falkman Fredrikson | Femtiosex kilo 

Ni kan anlita Åse som kostrådgivare. Åse har skrivit regelbundet här på KRG.

   

Höganäs

KatarinaKatarina Hammelfelt Mikkelsen

Att vara Din helhetsterapeut betyder att jag tänker på alla delar av Dig som gör Dig till den människa Du är idag och den Du kommer att vara i morgon.En holistisk helhet. Som Din helhetsterapeut kommer mina erfarenheter som terapeut, sexolog, kostrådgivare och medmänniska att vara Er till hjälp.Karlskrona

BritBritt Lilja

Coach och kostrådgivare i Karlskrona med omnejd. Jag inriktar mig på kostrådgivning inom naturlig kost – lågkolhydrat, paleo, LCHF. Jag erbjuder personlig kostrådgivning, enskilt eller i grupp. Föreläser gärna, både på företag och för privata grupper samt håller kurser i Kostgajden.

 

Kristianstad

Chatarina Byström

Jag har haft personliga erfarenheter med fler beroenden än enbart socker och jag vet att det går att göra något åt detta och må så mycket bättre! Dessa erfarenheter är min styrka idag. Kroppen är fantastisk och har en enastående förmåga att läka under rätt förutsättningar – Jag vägleder Dig så du hittar rätt. Kunde jag så kan Du!

 

Malmö

Johanna Ekne

Utbildad kostrådgivare med kognitiv inriktning. Det betyder att vi inte bara tittar på vad du äter utan också hur du äter och varför du ibland äter fast du egentligen inte vill. Individuell rådgivning samt kurser och föreläsningar, privat och på företag. Personligt möte eller på distans. Följ gärna min blogg. Bli gladare, piggare och snyggare med naturlig mat!

  

Rydebäck

Matilda FriskMatilda Frisk

Diplomerad Kostrådgivare och matkreatör som huserar i och kring Rydebäck. Småbarnsmamma som blivit av med gravidkilona och nått en bättre hälsa med lågkolhydratskost!

 

Trelleborg

LenaBLena Boström | Ät riktig mat

"Ät riktig mat – bli mätt, pigg och lätt” är temat för mina kurser i lågkolhydratkost med naturliga fetter, som jag håller lantlig miljö på egen gård utanför Trelleborg. Jag erbjuder även personlig kostrådgivning och föreläsningar. Lena har gästbloggat här på KRG om grönsaker och odling.

  

Ängelholm

Välj hälsaEvelina och Emma Sköld | Välj Hälsa

Med energi, positivet och glädje driver vi vårt företag.  Med dessa egenskaper vill vi vara två av dem som skapar en förändring inom kostens värld. Vi förespråkar glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter. Tillsammans med den mentala biten vill vi hjälpa folk att göra en förändring som håller livet ut. Vi är utbildade kostrådgivare och erbjuder privat kostrådgivning, kurser och föreläsningar. Vi båda har även ett brinnande intresse för träning och erbjuder företagsspinning.

 

Stockholms län

Bromma

FridaFrida Lindqvist | "helajag"

Jag erbjuder individuell kostrådgivning och vägledning inom naturlig mat/lågkolhydratkost. Jag brinner för ett samhälle där alla ska få samma förutsättningar att lägga 100% av sin energi på annat än sjukdom, viktproblem eller ohälsa. Besök helajag.se för att komma i kontakt med mig och för ytterligare information om vad jag kan erbjuda.

 

Haninge

Cristina Waserbrot | 9 PLUS 1

Jag är en coach och kostrådgivare som ebjuder personlig kostrådgivning, föreläsningar och kurser. Av mig får du får både hjälp med att lägga till lågkolhydratkost samtidigt att du finner dina egna nycklar till att lyckas att behålla din nya livsstil genom coachningen. I min resväska har jag bland annat stora hälsovinster av lågkolhydratkost, en viktnedgång, ett sockerberorende samt mångårig erfarenhet som Agile Coach. Jag bloggar här.

Sorunda

ToneTone Lyche | HandsOn Kroppsterapi

Du får individanpassad hjälp både med kosten och kroppen i övrigt. Som Lic. Kostrådgivare och Diplomerad Massageterapeut ser jag till kroppen på in- och utsidan. Slut fred med din kropp helt enkelt. Tone har ytterligare en Facebooksida, klicka här.

   Jag gör hormonanalyser

Stockholm

KatarinaKatarina Pettersson | Kama Wellness

När du vill leva friskt så erbjuder vi privatpersoner företag, föreningar, skräddarsydda paketlösningar som hälsoresor, föreläsningar och coachning inom kost (lågkolhydrat kost/LCHF), träning och mental hälsa.

 

Stockholm

Louise Edlund | Hela Du

Louise kombinerar sin Kost- och Näringsrådgivning med sin kompetens som livscoach och intresserar sig speciellt för kvinnan och hennes hormonella hälsa. Arbetar sedan många år som lärare på mf-Hälsoutbildningar. Louise skriver regelbundet här på sidan, främst om vår inre hälsa. Arrangerar hälsoresor med Therese Renåker, läs mer på ThelmaoLouise.se

   Jag gör hormonanalyser

Stockholm

SannaSanna Liljefors

Arbetar som Personlig Tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Har eget företag men befinner mig oftast på WorldClass. Jobbar mycket med funktionell träning, hälsa och viktnedgång.

 

Stockholm

VeronicaVeronica Aderö | Kostvägen

Kostrådgivare med stort intresse för hälsa, naturlig kost och enkel matlagning som fungerar i folks vardag. Erbjuder kurser, föreläsningar och enskild kostrådgivning i olika former. Veronica skriver regelbundet här på KRG.

  

Södermanlands län

Mariefred

HeleneKHelene Kjellin

Lågkolhydratkost med fokus på balans i kroppen och i den mat vi äter. Har egna erfarenheter via mig själv och närmsta kretsen av hälsovinster av varierande slag under fem år. Jobbar med privat kostrådgivning, föreläsningar och kursverksamhet.

Uppsala län

Uppsala

ekans

Anna Ekström Gusén

Jag jobbar som sjuksköterska och hälsocoach på företaget Ekans Hälsa. Ekans Hälsa är ett livsstilsförändringsföretag där vi ser över både kost, träning, sömn & stress. Företaget jobbar med tjänster som konsult, hälsocamper, kostrådgivning, hälsocoaching och föreläsningar.

Jag bloggar på Ena-Håbotidningen här.

Uppsala

Lena WinrothLena Winroth

Som kostrådgivare, personlig tränare, idrottsmassör och utbildad inom ergonomi jobbar jag med hälsa och välmående såväl inifrån som utifrån. Allt hänger ihop, men en naturlig kost är det centrala!

 

Värmland

Arvika

EricaErica Struel | Rebellion

Leg. Psykolog med KBT-inriktning och Lic. Kostrådgivare med inriktning LCHF och paleolitisk kost. Har upptäckt att det finns väldiga fördelar att ha god kunskap om hur kosten påverkar oss, både kropp och psyke.

  

Arvika

Monika WågbyMonika Wågby | Rebellion

Jag är kostrådgivare på Rebellion AB i Arvika. Jag arbetar för att få människor att förstå att vi kan må bra av att äta rätt sorts mat. Jag vill vara med och göra skillnad helt enkelt. Dels genom mitt yrke som kostrådgivare och dels genom mitt personliga engagemang. Alla har rätt att må bra och det är mitt jobb att upplysa om hur.

  

Västerbottens län

Ingen här ännu.

Västernorrlands län

Örnsköldsvik

LenaLena Olovsson | LCHF Nolaskogs

Driver kursgården LCHF Nolaskogs, en kursgård i hemmiljö. Erbjuder helgkurser och veckokurser med föreläsningar och matlagning - LCHF i teori och praktik! Kursgården ligger vackert beläget vid Moälvens strand i världsarvet Höga kusten.

 

Västmanlands län

Västerås

MarieMarie Gehrke | LCHF Center

Jag erbjuder föreläsningar, utbildningar och kostrådgivning för både företag och privatpersoner. Jag vill ge dig egen kunskap som du kan använda för att du, din familj eller personal ska få må optimalt bra. Marie har gästbloggat här på KRG i april.

  

Västra Götalands län

Lidköping

CattisCatharina Rådemar

Kost, fys, rehabJag håller föreläsningar till både privatpersoner och företag, samt personlig rådgivning och kurser (Kostgajden) med Anna Halléns kursmaterial. Arbetar även som sjukgymnast och personlig tränare. Catharina gästbloggade här på KRG om bra övningar för kroppen.

  

Partille

JennyJenny Elwe

Jenny är verksam som rådgivare, utbildare och föreläsare i Partille/Göteborg men håller även till i Ljungby. Mat är inte bara energi och näring utan också det som gör oss friska eller sjuka. Bli frisk av mat - mat är medicin! Jenny har gästbloggat här på KRG.

  

Örebro län

Karlskoga

Gunnel Elfman-Ericson

Utbildad Lic. Kostrådgivare inom LCHF. Håller kostkurser och föreläsningar. Vänder mig också till företag. Har en butik där jag säljer ekologiska nötter sam Holistic kokosolja. Ring mig på 070 231 99 81 eller mail: gunnel.elfman@tele2.se I januari 2012 bloggade Gunnel för första gången och det var här på KRG!

 

Kopparberg

Ylwa Johansen

Lic.Kostrådgivare och Beroendeterapeut erbjuder rådgivning gällande kost och livsstilsförändringar. previcta@telia.com

 

Örebro

MarieNyängenMarie Nyängen | Ett gott-liv

Kostrådgivare, erbjuder rådgivning enskilt och i grupp, även mot företag och föreningar. Jag arbetar med Kostgajden.


Östergötlands län

Finspång

SaraSara Läthén

Jag är i grunden civilingenjör i medieteknik med stort intresse för vetenskap och hälsa. Blev diplomerad kostrådgivare efter utbildning på Paulúns Näringscenter juni 2012. Jag är verksam med kostrådgivning och kurser i Finspång med omnejd men erbjuder även kostrådgivning på distans. Följ gärna min blogg där jag ger livsstilsinspiration för hållbar helhetshälsa.

  

Motala

HeleneHeléne Löfvendahl

Utbildad undersköterska, lärare och kostrådgivare. Jag har ätit lågkolhydratkost sen 2009 och ser lchf som en livsstil. Jag värnar om vikten av att äta bra och naturlig mat men även att träna för att må bra samt finna balans och glädje i vardagen. Heléne gästbloggade på KRG september 2012.

  

Motala

Ewa Svensson | Mitt Liv Som Sund

Diplomerad kostrådgivare. Ätit enligt LCHF-livstil sedan 2009. Stort intresse för hälsa, naturlig kost, träning och att äta mig frisk från mitt atopiska eksem. Erbjuder enskild och mailkostrådgivning, även kompis-rivstart. Nyfiken på vad kompis-rivstart är? Titta in på min hemsida under fliken kostrådgivning och läs vidare… Jag finns på Instagram som "mittlivsomsund".

  

Norrköping

Therese Renåker | Klok och kapabel AB

Therese är den kloka kostrådgivaren som i sin dagliga verksamhet specialiserat sig på kvinnor och kvinnors hormoner. Med ett stort intresse för människans livsbetingelser i allmänhet och hälsa i synnerhet ger Therese oss perspektiv på vad som händer och sker i och runt omkring oss. Therese är verksam som rådgivare, utbildare, skribent och föreläsare med hemmabas i Norrköping.Therese skriver regelbundet här på KRG. Arrangerar hälsoresor med Louise Edlund, läs mer på ThelmaoLouise.se

   Jag gör hormonanalyser

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera