Tack och hejdå kostrådgivarna!

Sedan starten för exakt 3 år sedan har Kostrådgivarna haft över 2,5 miljoner sidvisningar. Vi har alltså klickat oss runt tillsammans så många gånger. Otroligt! Det har ju i och för sig funnits en del att läsa, närmare bestämt över 1500 inlägg, en del är fantastiska recept, andra är tankeväckande och viktiga artiklar skrivna av en rad skribenter. Några har skrivit regelbundet, andra har gästat oss en kortare period.

Slutet gottMen nu är det slut. Ja, ni läste rätt. Detta är sista uppdateringen på sidan! Sidan kommer dock att ligga kvar som ett fint arkiv att botanisera i, mycket är ju liksom kunskap som inte ändras. Under våren kommer jag göra om layouten lite grand och kanske omstrukturera så det blir ännu lättare att hitta olika ämnen.

Anledningen är att jag som driver sidan inte har tid helt enkelt. Det har skötts till stora delar på min fritid sedan start. Lite intäkter har kommit in men långt ifrån så att det täcker någon slags lön och jag känner efter 3 år att jag måste gå vidare. Gruppen bakom sidan har vetat om det här länge och vi har stött och blött alternativ och lösningar men det har inte dykt upp något som har fungerat. Så, nu blir det så här.

Tack alla läsare och skribenter - ingen nämnd, ingen glömd! De regelbundna skribenterna har fått skriva sina sista inlägg här under de gångna veckorna och och nu vet ni alltså varför. Vi går alla vidare rikare på tid och vänskap till andra spännande projekt - en del projekt känner vi till, andra har vi ingen aning om än. Spännande!

Vill ni träffa mig framöver så får ni boka massage i Sturefors  (Linköping), varmt välkommen!

Ha en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år!

PS. Vem vet, någon gång framöver kanske vi kör något plötsligt tema en kortare period eller så eller dyker upp någon eller några andra som vill ta vid där jag nu slutar... Anmäl dig därför till nyhetsbrevet så får du vet om det händer något. Fyll i din e-postadress till höger vid "Nyhetsbrev".

PS-2. Jag kan rekommendera en bra grupp på Facebook som jag startade i och med Kostrådgivarna. Trots sina över 4000 medlemmar så är det god stämning! Klicka in till "LCHF (naturlig, glutenfri)".

PS-3. Hjälp mig tömma mitt t-shirt-lager med vår logga. 50kr/st! Klicka här.

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

17 thoughts on “Tack och hejdå kostrådgivarna!

 1. Profilbild

  Cissi

  Men åååå vad tråkigt.
  Säger tusen tack för allt arbete som du och andra lagt ner på den här hemsidan som är så fantastiskt bra och önskar alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 2. Profilbild

  Mette Johansen

  MEN så trist, så mycket klok-skaper vi här har att Tacka för! Fullt förståeligt beslut, såklart. Lycka till med det Du ska göra och så hoppas vi på återseende! Gott Nytt År!

 3. Profilbild

  Susanne

  Hej.
  Vet att jag skriver på fel ställe nu, men det var det enda sätt jag kunde komma på...
  Det verkar som om Therese Ranåkers blogg är kapad - bara konstiga inlägg de senaste dagarna...
  Vill inte skriva nåt i "kontakt" där för att inte behöva lämna ut min adress.
  Tänkte att någon av er på KRG kanske har kontakt med henne...

  Mvh/ Susanne

Kommentera