Mitt sista inlägg här

Idag skriver jag mitt sista inlägg på Kostrådgivarna.se.

Jag har skrivit en del inlägg som väckt uppmärksamhet och som fått en hel del uppmärksamhet och många läsare. Bland annat om hur jag ser på den mat man ger sina barn och alla åsikter kring detta. Detta inlägg delades tusentals gånger på Facebook, tack för det!

Många läser också om hur det går att vara gravid och äta LCHF-kost.  Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat eftersom graviditet ofta är ett tillfälle när kvinnor drar på sig extrakilon som är svåra att bli av med. Ibland har någon blivit arg på mina inlägg. Det är helt okej. Konstruktiva diskussioner gynnas inte av att alla har exakt samma åsikt och håller varandra om ryggen.

Jag brinner för att få människor att förstå hur mycket kosten kan påverka deras välbefinnande. Utan att man ska äta tråkigt. Nej, genom att vara mätt och äta gott. För fantastiskt nog så går det!

Jag har också haft 25 kilos övervikt. Jag har försökt banta, äta pulverkurer eller plockat bort de ”feta oliverna” från salladen och druckit minimjölk. Jag har också haft magproblem och ganska mycket huvudvärk. Jag vet verkligen hur det är att känna sig lite halvrisig, men ändå leva i illusionen att ”allt är helt normalt”. Övervikt beror på att ”storlekarna blivit så små”, huvudvärk har alla, magproblem pratar man inte om…

Jag brinner för att barn får en bra kost. De förväntas genomföra extraordinära prestationer 5-8 timmar om dagen i skolan och måste få näringsriktiga förutsättningar att genomföra detta-det är extremt viktigt!

Jag finns kvar såklart, även om ni inte hittar några nya inlägg här.På www.kostvagen.se då och då. På Instagram och Facebook desto oftare. Och sen finns jag väldigt mycket i verkligheten också. Och försöker skapa all tid jag kan för familj och vänner. Försök göra det ni också. Tid är faktiskt det enda vi vet att vi har. Fundera över om den disponeras som du vill.

GOD JUL och tack för att ni finns!

DSC_1229

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Veronica Aderö

Veronica Aderö är kostrådgivare i Stockholm med stort intresse för hälsa, naturlig kost och enkel matlagning som fungerar i folks vardag. Hon erbjuder kurser, föreläsningar och enskild kostrådgivning i olika former som anpassas efter önskemål. Under vintern -2013 kommer en bebis så det är nu en hel del fokus på graviditet, kost, och näring, samt kommer framöver att bli fokus på barn och kost generellt. Veronica driver en välbesökt blogg som heter Kostvägen.

3 thoughts on “Mitt sista inlägg här

Kommentera