Gnisselzonen

Dags att avsluta Annas Kunskapsskola. 7 små smakprovsdelar hann det bli. Kroppen är så evinnerligt spännande.

GnisselzonenÄr du nyfiken på mer? Jag har skrivit boken Gnisselzonen. En hel bok i samma anda som dessa små inlägg.

Här hittar du de rosa sidorna som är fulla med förslag på lösningar om du har värk, magproblem och energibrist. Jag pratar mycket om sköldkörteln, om hormoner, binjurarna och om hur hjärnan styr allt. Vi tittar på kostens betydelse, inflammatoriska processer och på hur det autonoma nervsystemet påverkar oss.

Sen kommer de grå sidorna – Tung näringsfysiologi i lätt förpackning. En möjlighet att läsa om receptorer, eikosanoider och endokrinologi på ett lättförståeligt vis. Grundkunskap översatt från tunga tegelstenar till enkel vardagssvenska. Delen som jag drömde om att få skriva men som jag in i det längst inte trodde skulle bli av. Förlaget trodde ingen var intresserad av detta. Ler stort. Jag är helt säker på att de hade fel.

Jag passar på att tacka för mig och för att jag har fått chansen att finnas på denna underbara sida – Kostrådgivarna. Tack Pia för att jag fick vara en del av detta från dag ett. Det har varit en spännande resa.

Till alla er läsare – jag hoppas att vi ses. På en utbildning, en föreläsning, kurs eller på FB. Adda mig gärna. Du känner igen mig på bilden.

Njut av 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera