Tiden snurrar på

Jag som driver sidan och försöker hålla ordning på struktur och skribenter har haft annat fokus än Kostrådgivarna under 2014 (är numera massör i Linköping!). Det är skälet till att jag bland annat inte hunnit tacka regelbundna skribenter som gått vidare till andra aktiviteter. Bättre sent än aldrig, därför säger jag nu STORT och VARMT TACK för alla fina, roliga, tänkvärda inlägg: Hanna BrunnegårdIngela JönssonJohanna Ekne, Klara DesserLouise Edlund och Maria Helander

 

Sen är det lite roligt, för Klara har hunnit kommit tillbaka som regelbunden skribent och Ingela har hunnit gästblogga. Nästa vecka är Anna Hallén tillbaka och skriver några veckor igen. Så att hänga med i svängarna över vilka som är regelbundna skribenter här eller inte är en klurig match så strunt i det och njut av de texter som helt enkelt kommer -  från alla möjliga nya och nu också "gamla" skribenter!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera