Påminnelse – tävling!

Tävling Nelly

Nu är det en vecka kvar att delta i tävlingen där du kan vinna ett presentkort på sportartiklar på hela 1500kr från Nelly! Klar du ska vara med! Klicka här till tävlingen.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Påminnelse – tävling!

  1. Profilbild

    Tjoho, jag vann 🙂
    Fick det här mailet nu:

    Gratulerar till vinsten av CupoNations tävling ”Sveriges godaste efter tränings-måltid” och ett presentkort från Ellos! Ditt bidrag var det med flest röster även om det var en jämn match med spännande bidrag.

    Som en jury sa "kocken Birgitta Höglund som alltid får ihop smakerna med god näring!"

Kommentera