Snabbt och mättande

Jag har upptäckt att jag kommer ha en del veckor som jag kommer ha svårt att sitta och äta en rejäl lunch. Eftersom jag inte äter Billys panpizza eller en färdig baguette måste jag tänka till lite. Jag har några idéer men jag är säker på att det finns många fler - vad är din favorit? Mejla din favorit, gärna med bild så publicerar jag det här inom kort. Det ska givetvis vara glutenfritt, spannmålsfritt och i övrigt inom metoderna LCHF/paleo. Mejla snarast till pia@kostradgivarna.se

 

OBS! Tänk på att du måste själv äga bilden eller ha tillstånd till att använda den.

Nyttig snacks/snabbmat

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera