Nytt i höst!

Som ni märker så är det stundtals tyst på sidan här och anledningen är vi håller på och strukturerar om sidan och vårt nätverk. Och, så klart, det är ju semestertider så en och annan kaffekopp i solen kommer i vägen men till hösten blir det vara full fart här - lovar!

Tills dess, läs i vårt arkiv och botanisera bland våra recept! Klicka dig fram i menyn.

Trevlig sommar!

Kaffestund

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera