Tävling! Vinn Klara Dessers senaste bok!

Nu kan du vinna Klaras Dessers senaste kokbok! Denna underbara skapelse som är uppbyggd på flikar så du kan kombinera förrätt, varmrätt och efterrätt på ett enkelt sätt.

13051017_Bok_insida

Du kan vinna boken genom att mejla in ditt eget favoritrecept (förrätt, varmrätt eller efterrätt). Receptet ska vara glutenfritt och naturlig lågkolhydratskost. Vinnarna presenteras med sitt recept. Om du vinner så får du gärna mejla en bild på din rätt om du har. Skicka in ditt bidrag senast söndag 16 mars 2014!

OBS! TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! Vinnarna presenterades 19 mars 2014.

Det finns tre böcker i potten så vi drar en förrätt, en varmrätt, en efterrätt.

Lycka till!

13051017_Bok_utsida

Den enda LCHF-kokbok du behöver! Förrätter för alla smaker, huvudrätter som passar både till vardags och när festen står för dörren och efterrätter, snacks och smårätter för den perfekta avslutningen. Dessutom ett antal frukostförslag för en bra start på dagen.

Istället för de snabba kolhydraterna satsar Klara Desser på näringsrika grönsaker som växer ovan jord. Fyllda av vitaminer, mineraler och antioxidanter gör de gott istället för ont i din kropp. Du som är ung, normalviktig eller rör dig mycket kan även njuta av färgstarka rotfrukter. Lägg till naturliga fetter från kött, smör, olivolja, feta fiskar, oliver och avokado och du är på god väg mot en nyttigare livsföring, utan att försaka livets goda

 Boken har en smart blädderfunktion så att du enkelt kan kombinera din egen favoritmeny. Bläddra och välj bland en miljon LCHF-måltider!

13051017_Matbild1

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera