Mina misslyckanden, din framgång!

Visst låter det så bra va?! Men lite så är det ju faktiskt. Att alla mina misslyckanden när det gäller mat kan ge dig framgång. Jag har haft en lång resa när det gäller hur fasen jag ska äta för att må bra. Det har varit krokig, rolig, tokig, resa med mycket skratt, gråt och en massa fantastiskt bra erfarenheter i ryggsäcken. Lägg sen till utbildning, böcker, intresse, passion, glädje så har du nästan alla mina verktyg för din framgång. Det viktigaste verktyget har du själv, fast du kanske inte vet om det än. Det bästa verktyget du kan ha för din framgång är eget intresse, en dos tålamod, realism och glädje. Det har de flesta även om det sitter lite fast efter många års oanvändning.

Kosten

Många jag träffar har redan provat LCHF och konstaterat att det är bra, men jobbigt att följa. De tycker inte de får äta som de vill och att det är för mycket fett. Sedan så får de inte alltid den önskade viktnedgången som "alla andra verkar få". När jag har berättat om hur det egentligen fungerar med LCHF blir de ofta paffa. Idag så finns det så otroligt mycket information om LCHF och tyvärr så är inte all info den bästa. Vill du ha hjälp med din kosthållning så är ju vi kostrådgivare här, just för din skull.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Monika Wågby

Jag är kostrådgivare på Rebellion AB i Arvika. Jag arbetar för att få människor att förstå att vi kan må bra av att äta rätt sorts mat. Jag vill vara med och göra skillnad helt enkelt. Dels genom mitt yrke som kostrådgivare och dels genom mitt personliga engagemang. Alla har rätt att må bra och det är mitt jobb att upplysa om hur.

Kommentera