Grattis vinnare!

Tack för alla inskickade bidrag i tävlingen där ni kunde vinna Klara Dessers senaste kokbok "LCHF hela livet" från Norstedts förlag. Vinnarna blev Sandra Medin, Annika Raasakka och Felicia Jonsson - grattis! Era recept kommer publiceras här på sajten inom kort.

Alla ni andra kan fortfarande få 10% rabatt på boken om ni anger koden LCHF hos Bokus.

nor

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Grattis vinnare!

Kommentera