Birgittas kokböcker på export till USA!

SÅ fantastiskt roligt att Birgittas böcker ska översättas och publiceras i USA - stort grattis!! Birgitta skriver på sin blogg:

"Äntligen kan jag berätta en hemlighet jag gått och burit på sen i vintras. Alla mina 3 kokböcker kommer att ges ut på engelska våren 2015!!! Det känns så stort att jag knappt fattar det än.

LCHF för seniorer av Birgitta Höglund och Annika DahlqvistBöckerna är LCHF för seniorer, som jag skrev tillsammans med Annika DahlqvistGrillmat LCHF med förord av Anna Hallén om de viktiga vitaminerna och mineralerna och Långkok för LCHF och Paleo med förord av Ann Fernholm om fettets viktiga betydelse i vår kost. Böckerna kommer ut i USA på förlaget Skyhorse Publishing.

Fick mail från redaktören Lindsey Breuer i New York i morse att kontraktet är påskrivet och klart mellan Skyhorse och Optimal/Pagina. Tänk att de ger ut inte 1, inte 2 utan alla 3 kokböckerna på en gång…

Det roligaste är att jag tog den här kontakten helt själv, efter att jag blivit tipsad om Skyhorse Publishing av mina bloggvänner Nina och Clark på Left Coast LCHF. Vi har haft mailkontakt ända sen jag började blogga om mat och jag har skickat dem mina böcker. Nina är fotograf och har hela tiden peppat mig att böckerna är så bra så de borde ges ut även på engelska.

Skyhorse Publishing har de senaste åren gett ut Sten Sture Skaldemans LCHF-kokboken och Mariann AnderssonsBaka med LCHF och håller på med översättningen av Marianns Baka matbröd med LCHF."

Långkok för LCHF och Paleo av Birgitta Höglund Grillmat LCHF av Birgitta Höglund

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera