Tack Johanna!

Johanna hade förvarnat mig att det var saker på gång som gjorde att hon kanske inte skulle kunna skriva så länge här på sajten. Och så blev det ett ja för henne och maken, till att starta en pub - vilken grej! Stort lycka till!

Nu blev det hela två tack och hej denna vecka. Skribenter kommer och går på Kostrådgivarna, det är alltid tråkigt när någon slutar men det ger också nya möjligheter för nya skribenter och infallsvinklar. Hör gärna av dig om du har önskemål/tips om ämnen eller skribenter (pia @ kostradgivarna.se ).

 

dreamstime_xs_22789071

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera