LCHF (naturlig, glutenfri)

Jag administrerar en mycket trivsam grupp på Facebook där innehållet ska utgå från Kostrådgivarnas rekommendationer (se här). Gruppen har högt i tak och stämningen är verkligen jättebra. Min förhoppning är att det fortsätter vara så, även när vi tickar över 1000-strecket. Just nu är vi 999 medlemmar...

Du som är intresserad av att diskutera en naturlig och glutenfri LCHF-kost - välkommen!

fb

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera