Ner i vikt 2014?

TV-program och tidningar är fullproppade med tips att gå ner i vikt 2014. Inte ska väl vi vara sämre!

Klicka på KOSTRÅD i menyn här ovan och sedan "Våra rekommendationer". Där hittar du vad vi anser vara bra hälsosam mat och om du skrollar nedåt där finns det viktminskningstips (och även tips för dig med värk och inflammation,  högt blodsocker,  undervikt och växande barn).

Om du fortsätter spana in undermenyn när du är på KOSTRÅD så ser du också följande att klicka på:

  • Nybörjare (tips om vad du ska köpa in och rensa ut hemma, samt underbara Johanna Lanners kåserier om hur det är att äta ellsehåeff)
  • Viktminskning (länkar till tips och kunskap varför vissa lyckas och andra inte)

Och, tänk på att om du är seriöst fokuserad på att ändra din kosthållning, eller inte får det hela att fungera: kontakta en kostrådgivare nära dig! Vi hjälper dig att bena ut saker och ting så du kan gå mot ett hälsosamt 2014!

  • Lista på kostrådgivare i Sverige och utomlands
  • Lista på kostrådgivare som har distanskurser/rådgivning
  • Lista på aktiviteter som kostrådgivare anordnar runt om Sverige

Lycka till!

Banta LCHF

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Vikten den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera