Lever du din dröm?

KostrådgivarnaAtt kroppen byggs av det vi äter är en självklarhet, en lika stor sanning är att tanken skapar ditt liv. För oss har denna sanning funnits i några år nu, för vissa sedan barnsben och för andra finns den fortfarande inte.

Tillsammans erbjuder vi, Emma och Evelina från Ängelholm, privat kostrådgivning, kursen KostGajden, föreläsningar och företagsspinning. Gå in på vår hemsida www.valjhalsa.se för att läsa mer.

Vi vill jobba med hela människan och att du ska må bra i både kropp och knopp. Hemligheten till det är att äta rätt, det vet vi redan. Därför vill vi göra en förändring i världen, till att börja med i Sverige, för att få folk att vakna upp, få folk att inse vad vi gjort med våra kroppar sen fettskräcken och sockret kom och kidnappade vår hjärna. Vi förespråkar artegen föda med naturliga fetter med en medvetenhet där vi alla är olika. I vår värld finns inga dieter, vi vill plocka bort alla namn och äta naturlig glutenfri mat, så som vi alltid har ätit. Att göra en förändring med maten är ganska så lätt när vi vet hur bra vi kan må av rätt kost. För många hjälper inte endast maten. Vi har vårt huvud och våra tankar som styr oss till en väldigt stor del. Att kunna ta kontroll och vägleda dina tankar är det som kommer ta dig dit du vill.

Vad är egentligen det viktigaste i livet? Att prestera, få beröm och att vara en stjärna utåt? Eller handlar livet om att må bra, att hitta lycka inombords och att få göra det du älskar?

Tanken skapar en känsla i vår mage, en känsla som får oss att må bra eller en känsla som får oss att känna obehag. Tänk om det är möjligt att ta kontroll över dina tankar och börja hitta vägen till dina drömmar.

Vi vill jobba med människor, vi vill hjälpa dig att hitta vägen till dina drömmar med rätt kost och med tankens kraft, för om ni bara visste hur stark tankens kraft är så skulle ni alla varit ute och levt era drömmar i detta nu. Gå in på vår blogg www.valjhals.se/blogg för att hitta inspiration och för att lära känna oss bättre.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Evelina & Emma Sköld

Med energi, positivet och glädje driver vi vårt företag. Med dessa egenskaper vill vi vara två av dem som skapar en förändring inom kostens värld. Vi förespråkar glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter. Tillsammans med den mentala biten vill vi hjälpa folk att göra en förändring som håller livet ut. Vi är utbildade kostrådgivare och erbjuder privat kostrådgivning, kurser och föreläsningar. Vi båda har även ett brinnande intresse för träning och erbjuder företagsspinning. - See more at: https://www.kostradgivarna.se/kostradgivare-i-sverige/#sthash.SQDIGTXl.dpuf

Kommentera