LCHF mitt i Orsa Finnmark

IMG_2731 NR3Nu är det redan gått 5 veckor av det nya året och personliga tränare  börjar få  många lediga luckor i sin kalender. Det är inte så många som har motivation, tid och ork att gå till gymmet efter man jobbat, hämtat barn på dagis,tvättat...

Men alla äter vi. Minst ett par gånger varje dag måste vi stoppa något i munnen och det är här mitt jobb kommer in i bilden. Det går alldeles utmärkt att äta sig ner i vikt med riktig mat. Att du samtidigt sänker ditt blodtryck, dina blodfetter och att ditt blodsocker blir stabilt är ju bara en bonus. Att det fungerar vet jag av egen erfarenhet, se hemsidan. Nu är jag en personlig kostrådgivare. Mitt arbete är att motivera, inspirera och ge dig den kunskap du behöver för att börja äta en LCHF kost med naturliga och nyttiga fetter. Om du inte har möjlighet att själv besöka mig kommer jag till dig

För tredje året i rad blev invånarna i Dalarna, Gävleborg och Jämtland utsedd till de tyngsta i hela landet. Jag hjälper dig att inte ingå i den statistiken.

På min kursgård Finnmarksbaren, mitt i skogen startar vecka 7 Anna Hallens kostkurs Kostgajden. Välkommen med din anmälan (läs mer här på min hemsida).

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email