Kåtmat, viktbalans och utlottning!

balansJapp, du läste rubriken rätt! Maria Helander som bloggar här och Cathrine Schück som gästat oss flera gånger har nyligen kommit ut en med en bok som heter Ät dig i balans. Den vänder sig framför allt till den stressade nutidsmänniskan och du får tips om enkel mat som stödjer pressade hjärnor och stressade magar samt hjälper dig hitta tillbaka till en hormonbalans. Du får kloka råd om hur du får ett liv mer i balans med enkla KBT och mindfulnessövningarövningar.

Nyhetsmorgon på TV4 gjorde förra veckan ett inslag om boken och författarna, klicka här för att se det:

Kåtmat

Utlottning!

Som om inte tipsen vore nog så lottar Maria och Cathrine just nu ut boken (och några till)! Gå till denna länk och läs mer. Lycka till!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera