Dum vivimus, vivamus

DSC04534

Medan vi lever, låt oss leva.

Ja så ser jag livet. Vi har så många mål och vi väntar hela tiden på att nå dom innan vi börjar leva. Vi får inte glömma glädjen under tiden vi är på väg mot målet. Vi blir ju inte helt plötsligt en annan person när vi når våra mål och inte heller står det klart ett nytt liv framme vid målet. Det livet måste vi forma under tiden och det bästa sättet att göra det på är att njuta, ha roligt och må så bra vi kan.

I mitt arbete som kostrådgivare vill jag ge människor verktyg för att förbättra sin hälsa. Jag vill även ge inspiration och glädje för att kunna njuta av livet under tiden.

Jag är kostrådgivare på Rebellion AB i Arvika. Vi kan erbjuda personlig kostrådgivning, gruppverksamhet och föreläsningar till både företag och privatpersoner. Det finns så mycket arbete att göra för att nå ut till människor och visa dem hur de ska kunna få ett mycket friskare och roligare liv.

För att boka tid med mig kan du nå mig på www.rebellionab.se eller mejla mig på monika@rebellionab.se

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i * VECKANS KOSTRÅDGIVARE * den av .
Profilbild

Om Monika Wågby

Jag är kostrådgivare på Rebellion AB i Arvika. Jag arbetar för att få människor att förstå att vi kan må bra av att äta rätt sorts mat. Jag vill vara med och göra skillnad helt enkelt. Dels genom mitt yrke som kostrådgivare och dels genom mitt personliga engagemang. Alla har rätt att må bra och det är mitt jobb att upplysa om hur.

Kommentera