Bugg i systemet

Något är fel med vår prenumerationstjänst så tyvärr skickar den ut mejl nu under kvällen utan att inläggen är nya - ursäkta! Jag jobbar på problemet.

Du som får inlägg varje gång vi lägger in ett nytt inlägg, gå till "Manage Subscriptions" och ta bort kostrådgivarna från din prenumeration. Lägg istället gärna in din adress på nyhetsbrev som kommer mer sällan: GÅ HIT

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera