Birgitta bloggar igen!

Birgitta Höglund blev ett känt namn inom LCHF-världen när hon bloggade på denna plats i några år. Från detta bloggande (och naturligtvis tidigare yrkesliv som kock!) utvecklades så flera böcker: 

  

 

Efter några år bestämde sig Birgitta att sluta blogga - men ha den kvar så vi kan fortsätta ta del av hennes recept. Ja, nu slutade ju inte Birgitta blogga helt, hon har ju bjudit på härliga recept här på Kostrådgivarna i över 2 år men nu öppnar hon alltså en egen blogg igen. På denna blogg blir det fokus på paleo (stenålderskost). I korta ordalag så är paleo som LCHF men utan mejerier och med frukt, möjligen mer nötter och rotfrukter också, men det är nog individuellt.

Klicka på bilden nedan och spana in Birgittas nya paleo-blogg:

paleo

 

Tack Birgitta! Vi gläds att du öppnar denna blogg!

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera