Vaken i natt?

Jag har aldrig tyckt mig vara påverkad av fullmånen förut - sover alltid som en stock. Men, för en månad sedan... jag for upp och ner och fram och tillbaka. Plötsligt slog det mig att det var väldigt ljust i lägenheten och insåg att det var fullmåne. Med tanke på alla Facebook-statusar dagen efteråt så insåg jag att jag inte var ensam om att ha sovit dåligt. 

Kom då att tänka på att Lena Larsson tidigare skrivit om fullmånens påverkan på oss tidigare och letade upp inlägget.

Va!? Urk!? Parasiter!? Nu lär du väl också ligga sömnlös i natt och fundera på om du har parasiter i kroppen... förlåt! Men det kanske går att göra något åt det? Läs och lär:

Favorit

Snart Fullmåne. Månen är sedan gamla tider förknippad med mystik. Många som jag möter klagar på att de inte kan sova när det är fullmåne, Eller sover dåligt med många mardrömmar. Därmed blir vi trötta och får sämre humör.

Så var det även för mig tidigare. Det här kan inte läkarvetenskapen ge någon förklaring till, om de ens erkänner att problemet finns. Jag tror att månen spelar en stor roll, särskilt fullmåne. Den påverkar oss ju på många sätt som t.ex menscykeln som är lika lång som månen cykel. Det föds fler barn vid fullmåne och en del ... Fortsätt läs här

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Vaken i natt?

Kommentera