Tack Sara Läthén!

Sara Läthén Sara kommer ha fullt upp under att jonglera flytt, nytt jobb och den vanliga vardagen. Därför kommer hon inte skriva på kostrådgivarna men vi hoppas att hon kommer tillbaka när allt börjat gå sin gilla gång.

Tack för den här hösten Sara!

Sara brinner för vetenskap och hälsa och erbjuder kostrådgivning samt kurser om mat och hälsa i sitt företag Matkärlek. Hon vill även inspirera till en hållbar livsstil. Just nu specialiserar hon sig på hur hormoner och signalsubstanser påverkar vår hälsa, hur vi mår och hur vi beter oss - för att under hösten även erbjuda vägar till bättre hormonell balans. I grunden är Sara civilingenjör i medieteknik och driver även ett företag som levandegör historia genom visualisering med 3d-datorgrafik.

Hemsida | Blogg | Twitter | Facebook | Pinterest  | Alla inlägg på kostrådgivarna här

Tack Sara!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera