Tack Johanna Lanner!

JL

Fantastiska Johanna har haft lite paus från skrivandet under hösten för att hinna med livet utanför skärmen men det livet pockar fortfarande på så nu säger hon "hej så länge"!

Tråkigt för oss men vi är tacksamma för att alla de underbara inlägg som Johanna skrivit hos oss sedan starten för två sedan. Klicka upp alla inlägg här. Förhoppningen är att Johanna kommer tillbaka och skriver igen, sina finurliga, roliga och eftertänksamma inlägg.

Några favoriter som fått många delningar/kommentarer är t.ex.:

Lycka till med livet IRL Johanna! Kram!

Tack Johanna!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera