Tack för 2 fina år Anna!

"Man måste kunna säga hejdå för att kunna säga hej till nya människor (och projekt)." Det är en fras som jag lär mina barn och som jag lever efter själv. Sen kan det kännas tråkigt, som idag, när jag ska skriva och tacka Anna Hallén för två år här på Kostrådgivarna. Anna ska fokusera på andra projekt än att skriva för Kostrådgivarna men kommer förhoppningsvis, då och nu, gästblogga här.

Blad_

Faktiskt skriver jag detta inlägg med en tår i ögat, Anna har betytt så oerhört mycket för mig, som mentor och förebild men också på ett personligt plan. Med sin öppenhet om sin ADHD förstod jag själv att jag har det och den kunskapen är ovärderlig (samt kunskapen om att rätt kost kan ge balans).

Anna var också den som fick mig att våga att sjösätta kostrådgivarna (bakgrunden här) så det är en slags milstolpe nu att hon slutar. Tacksamt har vi kvar alla Annas fantastiska inlägg i arkivet så där går det alltid att hitta kunskap och inspiration. Här är ett axplock av några populära inlägg de senaste åren:

Tack bästa Anna!

Tack Anna!

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Tack för 2 fina år Anna!

Kommentera