Kostrådgivarna 2 år!

2 år!Idag fyller kostrådgivarna 2 år! Hipp hipp hurra 🙂

Tack alla läsare för att ni besöker oss och ger oss kommentarer! Jag minns det som igår när vi med pirr i magen började sprida sidan den 23 december 2011. Vi skribenter som hade jobbat med starten höll kontakten via Facebook mest hela dagen och var allmänt uppspelta. Några regelbundna skribenter har blivit upptagna med annat, några har tillkommit. 140 stycken kostrådgivare finns idag i nätverket och alla som är aktiva på sidan ser du här (Sverige) och här (utanför Sverige).

Ha nu en riktigt härligt jul - på ditt alldeles egna sätt. Få av oss har en jul som på reklamfilmen, men den kan vara njutbar ändå.

GOD JUL!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Kostrådgivarna 2 år!

Kommentera