Kika på min nya bok

13051017_O_3

 

I mellandagarna kommer min nya bok ut. Det är en stor rackare med hela 300 recept. En del från mina tidigare LCHF-böcker men vitsen med den här boken, förutom en hel bank med användbara recept, är att du kan kombinera 1 miljon menyer. Boken är indelad i 3 flikar med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Då kan du enkelt bläddra fram en passande meny för kommande middagar. På förrättsdelen finns dessutom mellanmål och på efterrättsdelen en hel del mer salta snacks för alternativa kompositioner. Det finns dessutom några inledande frukostförslag.

NORSTEDTS

Ja, och du får leva riktigt länge för att hinna prova alla kombinationer!

Om du vill ha ett exemplar redan nu kan du beställa direkt från mig. 240:- inklusive frakt (3 arbetsdagar) och då är boken naturligtvis signerad. Jag har ett 20-tal kvar så först till kvarn gäller.

Skicka ett mail till mig på klara@desser.se så ordnar vi en julklapp till dig eller någon kär vän!

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Klara Desser

Kostrådgivare men också välkänd och omtyckt kokboksförfattare med nu hela 13 titlar bakom sig. Från början grafisk formgivare, en utbildning som tillsammans med ett stort intresse för matlagning och hälsa resulterade i en karriär som kokboksförfattare. Äkta maken Hans Desser tar de aptitretande fotografierna och det mesta av jobbet med kokböckerna försiggår i parets kök i Svedala utanför Malmö. Gör regelbundet recept till Expressens LCHF-bilaga och planerar för kommande böcker.

3 thoughts on “Kika på min nya bok

Kommentera