Hundratals recept – glutenfria och lågkolhydrat!

Känns som julafton kom tidigt i år 🙂 Nu finns alla våra recept insorterade i namn på recepten. Ni ser nedan olika indelningar. Detta har tagit väldigt lång tid och ibland har dataprogrammet hängt sig så jag räknar med att det finns några fel. Hör jättegärna av dig om du upptäcker något så ändrar jag bums.

Se uppe i menyn under Recept vardag då hittar du dessa underkategorier:

Och under och Recept övrigt, hittar du dessa:

Gratis recept LCFH

 

Birgitta Höglunds tips om en smidigare och godare vardag

  • För att göra arbetet lättare, förbered maten som ska lagas till nästa dag. Sätt av en kvart varje kväll och förbered så mycket du kan, då går det riktigt enkelt att laga maten efter jobbet.
  • Grönsaker kan med fördel skalas och hackas dagen innan och förvaras i en burk i kylen.
  • Ta fram kött och fisk ur frysen, så får den tina långsamt i kyl. Som ett riktmärke kan du räkna med ca 100-150 gram kött eller 150-200 gram fisk per person. Om ägg ingår i ett fiskrecept kan du minska mängden fisk något.
  • Vill du ha en kall sås till maten, ja då blir den ju bara godare om smakerna får mogna fram till nästa dag.

På Birgittas egen blogg finns ytterligare mängder med recept.

 

Recept LCHF kostrådgivarna

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

3 thoughts on “Hundratals recept – glutenfria och lågkolhydrat!

  1. Profilbild

    Åhh, massor av bra recept!! Jag försöker äta enligt "low carb high protein", vad tror du/ni om det? Kan man ha protein som huvudkälla om man drar ner mycket på kolhydraterna? Spana gärna in mina recept på min blogg! 🙂

Kommentera