God jul!

dreamstimefree_69413

På söndag är det äntligen 1:a advent! För alla som går och väntar på den underbara julmaten, till er säger vi GRATTIS! Denna vecka bjuder vi nämligen varje dag på ett läckert julrecept, givetvis utan gluten och med så få kolhydrater som möjligt. Receptmakarna har ni sett tidigare under året här på KRG, antingen regelbundet eller som gäster.

Från oss alla:  GOD JUL!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera