Vinnare i tävling

omslag - Anna Hallén - viktminskning"Har du fler bra svar när din hjärna ber om undantag efter undantag? Hur kommer du förbi frestelserna?"

Många av er svarade med liknande tänk, just "är det värt det".  En av dessa var "L" i Torslanda som skrev:

Jag tänker verkligen: "Är det värt att äta detta?" Om svaret är nej, vilket det oftast är såklart, då äter jag det inte, just för att det inte är värt det (att gå sugen i flera dagar efteråt, ev. falla för frestelser...). Jag har kämpat så många år med min vikt, och kämpar fortfarande. och är nu äntligen på rätt väg - med rätt motivation!! Varför sabba det?  

Detta blev det vinnande förslaget och L kommer få Anna Hallens senaste bok i posten - stort grattis! Övriga bidrag kan komma att publiceras vid ett senare tillfälle, tack alla som deltog i tävlingen!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera