Vinn “LCHF för varaktig viktminskning”

Anna HallénBehövs det verkligen ännu en LCHF-bok? Ja, jag tror det. Eller jag är snarare helt säker på det. Det finns många som strävar efter viktminskning men som inte får det att fungera. Ute på nätet finns en uppsjö av råd och tips för viktminskning – råd som krockar med varandra, råd som motverkar det önskade resultatet och råd som ibland är rent hälsofarliga. Vi vill ju bli smala och friska, inte skapa en ny bantningsmetod med vägande, räknande, svält och kämpande. Det är dags att äta sig ner i vikt. Att må bra och skapa en hållbar livsstil.

Är du redo? Svarar du ja är det från och med denna sekund som vi börjar. Inte i morgon, för det brukar per automatik innebära ett överdrivet hetsätande av allt som du i framtiden ska avstå från. Med den inställningen blir det en metod och en uppoffring där det är få som lyckas. För att du ska lyckas måste vinsten vara större än uppoffringen. Själv är jag tvärsäker på att mina vinster är större än det som jag uppoffrar.

Mina vinster var inte att gå ner i vikt, det var allt som viktminskningen innebar. När jag vägde som mest, 111 kilo, hatade jag min kropp. Jag släckte alltid lampan innan jag klädde av mig för att slippa se min kropp. Jag hade alltid en enormt stor T-shirt på mig på stranden. Jag hade flera olika klädstorlekar i garderoben: kläder som jag använde, kläder som jag drömde om att ha och kläder som jag var tvungen att använda efter jular och semestrar. Idag passar kläderna mig, jag känner mig fin, jag njuter på stranden och jag njuter bland vänner. För mig är det tveklöst värt att avstå från mjöl och socker
AnnaDet finns inte en kanelbulle i världen som vinner över denna form av livskvalitet!under resten av mitt liv för att få uppleva detta.

Är du redo? Vill du hänga på? Fyll i formuläret nedan och berätta om ditt bästa viktminskningsknep. Inte knep om att sluta äta eller att äta så lite som möjligt, de genvägarna har inte fungerat på 35 år och fungerar troligtvis i längden inte idag heller. Nej, mer knepet som gör att du håller ditt löfte till dig själv. Knepet som gör att du äter som du har tänkt dig att äta, som gör att du följer din planering.

Knepen kan komma att publiceras. Välj om du vill ha med ditt namn eller vara anonym.

En lycklig vinnare får hem en bok. Du kan tävla fram till 9 september 2013.

Lycka till!

Anna

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera