Viktminskningsvecka!

I vanliga fall pratar vi mer om helhetshälsa på kostrådgivarna, än om viktminskning. Denna vecka har vi däremot speciellt fokus på viktminskning.

Fröken Nilsson var först ut och beskrev i måndags hur hon gick ner 16 kg med hjälp av den så kallade handflatemetoden. Zatu berättade sedan sin historia kring viktminskning men också om hur hon blev befriad från ledvärk i och med kostomläggningen. Just nu är vi uppe i Maria Jallows historia i tre delar om sin viktminskning, både genom gastric bypass och lågkolhydratskost. Läs den sista delen i morgon.

På lördag skriver Therese Renåker om hormonernas betydelse för vikten och på söndag kommer Josefin skriva om hur hon ibland ångrar LCHF...

Anna HallénMissa inte heller att delta i utlottningen av Anna Halléns senaste bok ”LCHF för varaktig viktminskning”, klicka här för hur du ska göra för att vinna den.

Dela gärna detta inlägg så fler får chansen att inspireras till en hälsosam viktminskning med god mat och som håller i långa loppet. Dela på Facebook, Twitter eller kanske via e-post till de du tror har nytta av vår sida.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Viktminskningsvecka!

Kommentera