Finnmarksbaren

AnkieJag är en vanlig medelålders kvinna som en dag upptäckte att jag hade övervikt/ fetma. Övervikten kom troligtvis inte över en natt men jag hade inte lagt märke till den förrän jag såg den på ett foto. Familjen hade nog försökt påtala min nya figur men jag måste ha haft skygglappar både för ögon och öron. Vad skulle jag göra? Cambridge, Nutrilett, viktväktare eller tallriksmodellen, vilken skulle jag testa den här gången. Sent en kväll framför min dator fann jag en text som förändrade mitt liv.

The coveted six pack is made mostly by what is in our fridge, not how much we do in the gym.

Det eftertraktade sexpacket görs av vad du har i ditt kylskåp, inte av hur länge du är på gymmet.

Klockrent. Jag läste allt jag kom över om LCHF och började göra radikala förändringar. Det första jag jag fick lov att göra var att börja äta. Trots att jag inte åt något alls (chokladbollen på väg hem från jobbet räknas inte) så var jag tyngre än någonsin. Frukost, lunch och middag, vecka efter vecka, kilo efter kilo.

Det tog mig lite drygt 2 år att nå min normalvikt -26 kg. Det gjorde jag genom att äta riktig mat, LCHF. Om personerna ifrån Jehovas vittnen är lika säker på att dom har lösningen till rätt väg, som jag är på att jag har rätt lösning, så ska jag inte bli irriterad nästa gång dom vill predika något för mig. Tack vare Anna Hallens distansutbildning kunde jag utbilda mig till LCHF kostrådgivar våren 2013.

Mitt i skogen i Orsa finnmark ligger min kursgård Finnmarksbaren. Här erbjuder jag olika utbildningar och kurser. Här finns sex timmerstugor där man kan bo under sin vistelse hos mig.

Jag marknadsför mig som en PERSONLIG KOSTRÅDGIVARE (KR). Mina tjänster ska få dig att uppnå dina mål. Mitt mål är att inspirera, motivera och ge dig kunskap och de verktyg du behöver för att du ska lyckas. Kanske är det viktigaste många gånger att få sätta ord på något och att bli lyssnad till. Som din personliga KR kan jag hjälpa dig att ställa frågorna som du själv måste besvara för att komma till insikt. Tillsammans kommer vi fram till vad som är viktigt i ditt liv och vad som är drivkraften för att du ska nå ditt mål.

Att sätta upp mål- En tydlig målbild- Är av yttersta vikt för framgång.

Jag hjälper dig att gå från kaos till koll.

Namnlöst-1

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera