Välkomna till en ny start!

Idag är det skolstart och jobbstart för många, en del av oss har varit igång ett tag. Har du, som så många, börjat fundera på att ta ytterligare något steg mot ett mer hälsosamt liv? Förändra kosten? Motionen? Börja meditera? Lyssna inåt? Eller har du något annat du vill ge en ny start i höst?

Vi på kostrådgivarna får en slags nystart i och med hela fem nya härliga regelbundna skribenter! Under våren droppade några ”gamlingar” av på grund av andra åtaganden och det kändes tråkigt å ena sidan men samtidigt spännande att få tänka ut och fråga nya spännande människor. Hälsa dem varmt välkomna och kommentera deras (och allas) texter friskt - det blir vi glada för! Och naturligtvis, sprid sidan så fler kan lära sig mer om kost och hälsa - tack!

Under dagen kommer layouten uppdateras här och fliken OM OSS men under tiden kan ni se hela vår trupp för hösten här – klicka på namnen så kommer du till deras egna hemsidor/bloggar. Några är kanske helt nya för er och några känner ni kanske igen eftersom de tidigare har gästbloggat.

 Ylva  Veronica  Therese
Ylva Larsson
Vår grafiker på sidan.
Veronica Brodin (ny!)
Skribent 
Therese Renåker
Skribent
 Sara Maria Louise
Sara Läthen (ny!)
Skribent 
Maria Helander (ny!)
Skribent 
Louise Edlund
Skribent
Lena Klara Kerstin
Lena Boström (ny!)
Skribent 
Klara Desser
Skribent
Kerstin Fransson (ny!)
Uppdaterar vår sida på Facebook.
Karl Johanna Lanner Johanna Ekne
Karl Lindmark
Teknisk support kring sidan.
Johanna Lanner
Skribent
Johanna Ekne (ny!)
Skribent
Ingela Hanna Brunnegård Cecilia Hedin
Ingela Jönsson
Skribent
Hanna Brunnegård (ny!)
Skribent
Cecilia Hedin
Skribent
 Birgitta  Anna
Birgitta Höglund
Skribent
Anna Hallén
Temaansvarig och tidigare skribent

 

PiaOch så är det jag, Pia Nyberg, som försöker hålla ordning på det här underbara gänget! Hör gärna av dig om du har frågor, funderingar, ris eller ros. Jag läser e-post dagligen och svarar när jag hinner: pia @ kostradgivarna.se

Ha en skön hälsosam och härlig höst!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Välkomna till en ny start!

Kommentera