Har du rest i sommar?

Har du rest i sommar eller är du på gång att resa? Vad har du haft för upplevelser kring mat och hälsa? Berätta gärna på kostrådgivarna. Hör av dig genom att kortfattat fylla i formuläret nedan, så blir du kontaktad.

Ta även en titt på tidigare reseberättelser, finns under Tema i menyn eller om du klickar på bilden här:

resa

 

 

[contact-form subject='Jag vill berätta om ett land utanför Sverige'][contact-field label='Ditt namn' type='name' required='1'/][contact-field label='Din epostadress' type='email' required='1'/][contact-field label='Vilket land har du rest/varit i och vill berätta om?' type='text' required='1'/][contact-field label='Eventuellt annat meddelande' type='textarea'/][/contact-form]

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera