Sommarlov

Många av oss som skriver och jobbar med sidan har gått ned på lågvarv och satsar på återhämtning och samvaro med nära och kära under sommaren. Av den anledningen är det en och annan "favorit-i-repris" som dyker upp.

Kör du på som vanligt eller tar du dig tid för återhämtning? 

Jag har ju tidigare berättat om mina obalanser bland hormonerna och endera dagen ska jag skriva om hur det har gått, men kortfattat kan jag berätta att jag mår sååååå mycket bättre idag än när jag då skrev inlägget! Här är det inlägget, om min migrän och uteblivna viktminskning och orsakerna. Jag har blivit otroligt mycket bättre på att koppla av, att strecka kalendern för återhämtning när det har varit mycket och det verkar ge resultat.

 

Sommar 2012
Fångade denna lilla varelse på väg mot en måltid, sommaren 2012.
Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera