Grilla med Birgitta

Birgitta Höglund har ju nyligen kommit ut med Grillmat LCHF och nog kan hon sina grillrecept! Jag blev påmind om dessa härliga förslag från Birgitta när jag botaniserade i arkivet och letade grillrecept. Här är Birgittas originalinlägg med fullständiga recept.

Grillad lax med mango och fetaost 


Grillmarinad till fläsk, kyckling eller lamm


Kryddsmör i paprika 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera