Välkommen Kerstin!

KerstinKerstin Fransson är kostrådgivare och sjuksköterska med stort intresse för kost och hälsa. Nu är hon dessutom administratör på vår Facebook-sida, ett jobb som kräver dagligt jobb om den ska uppdateras med våra inlägg. Tack Kerstin!

Kerstin erbjuder kurser, kostrådgivning enskilt och i grupp, tematräffar och föreläsningar om individuellt anpassad lågkolhydratkost med naturliga fetter. Verksam främst i Vetlanda och Sävsjö kommuner.

Här kan du läsa om när Kerstin bloggade här om att arbeta på en vårdutbildning och vara kostrådgivare inom lågkolhydratskost. Besök gärna också Kerstins hemsida.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera