Till midsommarbordet?

Klara Desser sitter och skriver för fullt på sin kommande bok som kommer heta "LCHF hela livet".  Den kommer ut till jul så där har ni redan nu ett julklappstips!

För att Klara ska få lite ledigt har jag sökt i arkivet och hittat  ett inlägg från juni förra året. Det är recept på fyra olika småpajer som passar perfekt att ha på midsommarbordet eller komplettera grillbuffen. Vad sägs om zucchinipaj, blomkålspaj, jordärtskockspaj eller broccolipaj? Klicka till receptet här.


(foto Hans Desser)

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera