Oj vad det fuskas!

Under sommaren har våra regelbundna skribenter lite ledigt nu och då så jag kommer bjuda på fina repriser värda att läsa igen. Idag har jag valt att lyfta ett inlägg av Ingela Jönsson, om fuskandet med våra livsmedel. Läs om kemikalierna i kryddmixer, buljongpulver, bakmixer och mjölk/gräddpulver.  Eller varför inte om kemikalierna i många svarta oliver... urk!

Läs hela artikeln här.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Oj vad det fuskas!

Kommentera