Tack Anna Hoffert!

anna-hoffert

Anna Hoffert  har skrivit regelbundet här på Kostrådgivarna sedan september 2012. Anna har mycket generöst bjudit på sig själv och sina funderingar kring framför allt sitt sockerberoende och sina obalanser i hormonsystemet. Hon har även berättat om astma och allergi som blivit bättre.

Mycket klokt har Anna nu bestämt att lyssna på sin kropp och bara fokusera på att reparera sig. Det medför tyvärr att hon säger hejdå till det regelbundna skrivandet här, men det är ju helt rätt, pysslar man inte om sig själv kan man inte finnas till för andra.

Besök gärna Annas hemsida:  AnnaHoffert.se Anna finns även på Facebook om du vill gilla henne där.

Annas alla inlägg på Kostrådgivarna: klicka här

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera