På återseende!

I augusti 2011 utbildades jag till kostrådgivare i Malmö tillsammans med bl.a Pia som var den som kom med idén att starta Kostrådgivarna.se och som i dag är spindeln i nätet. Anna Hallén var vår huvudsakliga utbildare och var den som gav oss många nycklar att arbeta med.
En ny värld öppnade sig för mig och jag lärde mig så mycket om mig själv genom att lära mig om hur kropp och knopp fungerade. Under dessa snart 2 år som gått så har jag fortsatt att lyssna och lära mig men även fått äran att inspirera många till bättre kost genom min bok Viktminskning med LCHF - så lyckas du! och min blogg 56kilo.se som är Sveriges största matblogg med lågkolhydratfokus.
Jag har under de senaste 4 åren blivit av med mitt eviga jojobantande, mitt kontrollbehov och jag har blivit härligt nonchalant när det gäller mat! Jag har gått från kalorifixerad till kolhydratfixerad till att använda sunt förnuft! Härligt!!
Detta hade aldrig kunnat ske utan lågkolhydratkosten och att jag väljer att äta bra, oprocessat och naturligt så ofta jag bara kan. Jag har aldrig varit sockerberoende men däremot en belöningsätare utan dess like, en godisråtta och kolhydratjunkie.
Jag har hittat ett sätt att leva, njuta men samtidigt må bra och det är en vinst!

Jag har idag mitt egna företag där hälsa och inspiration är mitt fokus och mitt driv och jag ser fram emot att få fortsätta utvecklas och utveckla!
Med detta inlägget säger jag därför "På återseende" för nu tar jag sommarlov och ska ha huset fullt med sommarlovslediga barn och så ses vi kanske här igen någon annan gång!

Ät, njut och må gott! ♥

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “På återseende!

Kommentera