Att resa och äta lågkolhydratskost

Att resa med LCHFIbland skriver vi om mat och hälsa utanför Sverige, samt att resa över huvud taget. Nedan ser du tidigare publicerade inlägg. Denna information hittar du också i menyn, under Tema och "Att resa - tips". Om du ger dig ut på resa framöver, vill du berätta om dina matupplevelser här? Mejla i så fall pia (snabel-a) kostradgivarna.se .

Att resa

Frankrike

 Fler länder:

 

BirgittaBirgitta Höglund bor långa perioder omkring Medelhavet. Birgitta vet väl vad den riktiga medelhavskosten är för något, till skillnad mot vad som ibland påstås av vissa experter i Sverige. Läs "Den nyttiga medelhavskosten à la Birgitta Höglund" Här är fler inlägg och fantastiska recept skrivna om och från Medelhavet.

Grekland

Turkiet

Marknadsbesök (Turkiet)

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Utanför Sverige den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera