Tack Cecilia Hedkvist!

Cecilia Hedkvist, Varberg driver företaget  Plushälsa och har varit med oss ända sedan start december 2011. Här presenterade hon sig i sitt första inlägg. Senare har hon skrivit om kost, hälsa, träning, magproblem och ett och annat recept. Doch du kan klicka fram alla Cecilias inlägg här

Nu har nya fritidsintressen börjat ta tid så nu ska Cecilia fokusera på annat än att skriva här. Vi säger stort lycka till med framtiden och stort tack för alla artiklar här!

TACK!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera