Ses vi på lördag?

Ja, jag är säker på att några av läsarna här är bland de 400 personer som anmält sig till Kostdoktorns och Jonas Bergqvists föreläsningar i Malmö på lördag den 23 mars. Då ses vi där!

Jag är nämligen inte bara kostrådgivare, jag är administrativ hjälp under den föreläsningseftermiddagen också. Eftersom jag tycker det ska bli så roligt att möta 400 personer som är taggade på LCHF/lågkolhydratkost så kommer jag att pricka av er alla i entrén. Eller åtminstone en stor del av er för jag får ju ta in lite extrahjälp när ni är så många!

Efter de fullmatade presentationerna av Andreas och Jonas hoppas jag att några vill fortsätta och fördjupa sig i detaljerna kring det här med att äta lågkolhydratkost. Några som vill fortsätta diskutera vilket fett som är bäst, vad man egentligen åt på stenåldern, vad det är som får oss att trigga på socker, vad som händer när maten landar i magen… ja, allt det där roliga och spännande som gör att det blir lättare att välja rätt.

 För hur mycket litteratur vi än läser, hur många facebook-grupper vi än tillhör där det tipsas om lågkolhydratkost så finns det absolut INGET som går upp mot att träffas ett gäng i grupp och riktigt få tala ut om allt det här. Och att få räta ut flera av frågetecknen tillsammans med en utbildad kostrådgivare.

Om du kommer till Malmö så kika efter mitt erbjudande i den välfyllda presentpåsen. Om inte så är du som bor längst ner i Skåne ändå hjärtligt välkommen att titta in på min hemsida och anmäla dig till en kurs eller grupp som startar i april. Kanske rentav hinner du gå ner en smula i vikt innan midsommar om du tar tag i det NU!

Lena Boström

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera