Påminnelse politikerbrev

Vill påminna om uppmaningen att skriva till politiker om de offentliga kostråden! Förslag på hur brevet kan formuleras finns presenterat i inlägget 2013-01-03 tillsammans med mer information. De svar som kommit in finns i menyn under "Politikersvar".

OBS! Det är viktigt att skriva till lokalpolitiker då en del arbetar med exempelvis skolpolitikfrågor och behöver informeras. Se till exempel vad skolborgarråd Lotta Edholm skriver om smöret i skolan. Fler lokalpolitiker behöver kunskap!

Det är  också viktigt att skriva till landstingspolitiker och riksdagsledamöter så skriv skriv skriv! Länk till personer i Riksdagen som kommer från dina trakter här. Övriga politiker hittar du troligen på din kommuns hemsida.

Påverka!

PS! Du har väl skrivit under namnlistan hos Naturlig mat skolan? I april överlämnas den till regeringen. De som får listan är lantbruksministern, som SLV lyder under, samt skolministern och politiska partiordföranden i Riksdagen.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Påminnelse politikerbrev

Kommentera