Nya sidor i menyn

resa

Nu finns en ny sida under "Tema" i menyn: "Utanför Sverige och att resa". Där finns bland annat Birgitta Höglunds inlägg från Grekland och Turkiet samt berättelser från olika kostrådgivare som rest eller bor utanför Sverige.

Jag har även lagt Johanna Lanners underbara text om "Myter om LCHF" under "Kostråd" i menyn.

Är inte helt nöjd med rubriken "Utanför Sverige och att resa"Har du ett bättre förslag? En del här på sajten bor ju utomlands, så "Utomlands" känns ju inte helt hundra heller - å andra sidan är det ju en svensk sajt!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

4 thoughts on “Nya sidor i menyn

Kommentera